KASTELENTOCHT 2022

Wat een rare coronajaren hebben we achter de rug! Jaren waarin weinig kon en mocht, en er bovendien geen evenementen zoals de Kastelentocht mochten plaatsvinden. 2022 lijkt vooralsnog een ander jaar te worden. Een jaar met meer vrijheden en mogelijkheden. Daarom steekt de werkgroep Kastelentocht binnenkort weer de koppen bij elkaar om te bespreken of we de editie van dit jaar kunnen optuigen. Maar voor we definitief met de organisatie aan de slag kunnen gaan, is het belangrijk om te inventariseren of het rijden van de Kastelentocht dit jaar überhaupt haalbaar is! Immers, de afgelopen jaren nam het aantal deelnemers sterk af, ook door de vergrijzing waarmee we als vereniging en deze tak van de paardensport te maken hebben. Bovendien valt een groot deel van de sponsoring weg door de naweeën van corona voor ondernemers. Zijn er te weinig deelnemers en onvoldoende budget, dan is een evenement als de kastelentocht moeilijk te organiseren.

DRINGENDE OPROEP AAN KOETSIERS

Wilt u zo vriendelijk zijn om vóór half april bij Maartje van der Welle aan te geven of u van plan bent mee te rijden op zondag 21 augustus? Graag in eerste instantie telefonisch of per e-mail! Dan weten wij al op korte termijn of wij op voldoende rijders mogen rekenen.  De inschrijfformulieren kunt u dan later insturen.
Mobiel 06-49614612 (b.g.g. graag voicemail inspreken!) / e-mail: info@kastelentochtdoorn.nl

Kent u enthousiaste rijders met een authentieke aanspanning? Nodig ze uit om onze Kastelentocht mee te rijden! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De benodigde formulieren kunt u hier downloaden: