Logo van Vereniging de Stichtse Aanspanning Doorn

We verwelkomen iedereen, of je nu een nieuwe of ervaren menner bent, we hebben plaats voor je


Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Laatste posts op onze facebook pagina:

GEPLANDE EVENEMENTEN


Door het jaar heen worden er diverse ritten georganiseerd. Zo laten de leden elkaar kennis maken met de prachtige omgeving waar zij zelf rijden en waar je misschien zelf niet zo gauw zou gaan rijden. Leden krijgen € 10 korting voor de koetsier en haar/zijn groom samen. Bij sommige ritten is het ook nodig om een (dag)kaart te kopen om het gebied met een aanspanning te mogen betreden. Ook wordt (meestal) natuurlijk aan de inwendige mense gedacht en is er onderweg een stop met versnaperingen, of wordt achteraf gezamenlijk met een hapje en een drankje afgesloten. Bij alle ritten geldt dan de aanwijzingen van de organisatie opgevolgd dienen te worden en is het Ritten Reglement van de vereniging van toepassing. Indien zich meer deelnemers aanmelden dan dat er plaats is, gaan leden voor en/of wordt de startlijst gebaseerd op basis van aanmeldvolgorde. Klik hieronder op het rittenoverzicht en meldt u zich vooral meteen aan bij de rit(ten) van uw keuze.


56e Kastelentocht Doorn op

Zondag 20 augustus 2023

Ook dit jaar op de derde zondag in augustus, komen de tijden van weleer weer tot leven met de Kastelentocht in Doorn. Zo'n 50 klassieke en authentieke Rijtuigen, met passagiers in bijbehorende kleding, rijden langs de kastelen in deze prachtige omgeving. lees verder....

Het zou ons enorm helpen als u met deze QR code (of klik op de link) € 2,50 wil bijdragen, of wordt vriend van de Kastelentocht.

Het programmaboekje is een uitgave van vereniging De Stichtse Aanspanning Doorn.
Vormgeving en druk: Epona Graphics & Webdesign, Ron Woering. Foto’s: Ron Woering en Harm Huisjes

CONTACT

Secretariaat

Stel hier naast uw vraag aan het secretariaat en/of bestuur.

 
 
 
 
 

Ook niet leden zijn welkom bij onze ritten. Meld u vandaag nog aan!